Nyt​

​Sørg altid for at vælge en MCT-InstituteTM​ certificeret terapeut - her viser vi dig, hvordan du skelner:

I takt med metakognitiv terapis udbredelse er der dog desværre flere og flere behandlere som slår sig op på at udøve metakognitiv terapi uden at have tilstrækkelig uddannelse i metoden. Du kan sikre dig kvaliteten ved at sørge for at din behandler er certificeret fra MCT Institute. 

Der er 3 niveauer af diplomer man kan opnå via uddannelse hos MCT-Institute. Bed din behandler om at vise dig deres.

1) Certificate of attendance.

Hvis man blot har deltaget i uddannelsen og betalt deltagerafgift får man et såkaldt certificate of attendance. Dette certifikat siger ikke noget om dit niveau af kompetence, og giver dig som klient ingen sikkerhed for at behandleren mestrer metoden, og kan risikere fejlagtig behandling.

2) Level 1 diploma. Hvis man har gennemført og bestået uddannelsen med de krav der er til en certificering, så får man efter 2 års uddannelse et Level 1 certifikat. Det er din sikkerhed for at din behandler mestrer metoden, og har tilstrækkelige færdigheder til at bestå uddannelsen. Din behandler bør mindst have dette diplom fra MCT-Institute, og ikke fra andre steder, da der dermed kan være tale om uddannelse, som ikke er tilstrækkelig.

3) Level 2 diploma.

Terapeuter kan opgradere deres kompetencer med et level 2 kursus som giver et langt dybere og bredere grundlag for behandling og dette er det højeste niveau af uddannelse man p.t. kan opnå certificering i. Man opnår kun level 2 diploma, hvis man mestrer den metakognitive metode på højeste niveau. 

MCT masterclass ​

Welcome to the MCT Master-class training program. MCT Master-class aims to provide state of the art training for clinicians or specialists to develop a high level of competency in MCT.

This training program is arranged by the Metacognitive Therapy Institute in Manchester.

Temadag d. 19. juni, 2017

MCT instituttet afholder gratis temadag om metakognitiv teori og terapi. Der vil være fokus på nyeste forskningsresultater, de metakognitive modeller samt introduktion til metakognitiv terapi. 

Tidspunkt er d. 19. juni kl. 10-15 og sted er Københavns Universitet, Øster Farimagsgade 5A. 

Kursusleder er Marie Louise Reinholdt-Dunne, PhD, lektor i klinisk psykologi ved Københavns Universitet, Certificeret Metakognitiv Psykolog samt formand for MCT-instituttet i Danmark. 

Om MCT-institute

Formålet med MCT-Institute Danish Branch er at tilvejebringe viden om metakognitiv terapi (MCT) i Danmark.
Her på siden kan du blive klogere på, hvad metakognitiv terapi er, og hvilke psykiske lidelser MCT især er effektivt imod.

kontaktoplysninger